VISITA EN UN DIA

Un dia és just per visitar tots els espais que formen part del PALAFRUGELL+ però, ben organitzat, tot es pot fer! Us proposem el següent recorregut per optimitzar el temps al màxim:

A.

10.00 h - `{`1 h 30`}`

Comenceu el dia visitant els jardins de Cap Roig tan bon punt obrin, a les 10h. A la recepció us donaran un mapa amb un itinerari marcat perquè feu pel vostre compte. Calculeu 1 hora i mitja per aquest entretingut recorregut. A l’entrada dels jardins hi ha un aparcament molt ampli on podreu deixar el cotxe sense problemes i sense pagar.

B.

12.00 h - `{`1 h 30`}`

Per pujar al Cap de Sant Sebastià passeu el mirador al costat del far, pugeu uns metres amb el cotxe direcció l’Hotel el Far, a mà dreta hi trobareu un aparcament gratuït. Des d’allà, pugeu a peu fins l’ermita. Al costat de l’ermita hi trobareu el poblat ibèric, que es visita lliurement i compta amb plafons explicatius. Després de la visita al poblat, podeu visitar la Torre de Guaita amb el tiquet Palafrugell+. Pugeu fins al cim per una vista d’ocell d’aquest lloc únic. Segur que ja són passades les 13h, hora de dinar!

Obre el llistat de restaurants aquí

C.

17 h - `{`1 h`}`

A la casa natal del cèlebre escriptor palafrugellenc hi descobrireu la seva trajectòria vital i professional dins el context històric del segle XX, a més de les exposicions temporals que hi puguin haver. Calculeu 1 hora aproximada per aquesta visita. Just a sota la Fundació hi ha un aparcament gratuït durant tot l’any excepte els mesos de juliol i agost, entrada pel carrer Anselm Clavé. Quan és de pagament, els primers 90 minuts són gratuïts. Des d’aquí, teniu la resta d’espais a pocs minuts a peu, per tant hi podeu deixar el cotxe tota la tarda.

D.

18.15 h - `{`1 h 15`}`

El museu s’ubica en una antiga fàbrica surera, la més important del sector industrial a Espanya. L’edifici, d’estil modernista, compta amb diversos espais. Descobriu-los i fareu un tomb per la història del món surer. Calculeu aproximadament 1h i 15min per fer la visita complerta, audiovisual inclòs. Just al costat del Museu del Suro hi ha un aparcament de pagament, amb entrada pel Carrer Begur. Des del Museu del Suro es gestiona el Dipòsit d’aigua modernista de Can Mario.

E.

19.15 h - { 15' }

Situat a pocs metres del Museu del Suro, servia per abastir d’aigua l’antiga fàbrica i, a dia d’avui, ofereix les millors vistes panoràmiques i ha esdevingut un símbol identificador de Palafrugell. L’edifici rosat de darrera el dipòsit és el següent punt d’interès.

F.

19.30 h - `{`1 h 30`}`

Recorreu pel vostre compte l’exposició permanent i les exposicions temporals d’artistes escultors nascuts o residents a Catalunya. Un espai diàfan amb escultures per a tots els gustos.