Què és

palafrugell plus

El PalafrugellPlus és un abonament integrat que dona accés a visitar les exposicions permanents, les temporals i els conjunts monumentals de sis espais únics de Palafrugell, durant 12 mesos per només 10€.

Els nostres espais

cap roig

Els Jardins de Cap Roig uneixen natura, art, cultura i història en un paratge únic de 20 hectàrees amb 800 espècies botàniques procedents d’arreu del món i escultures de reconeguts artistes nacionals i internacionals.

fundació josep pla

La casa natal de l’escriptor acull la Fundació Josep Pla, en la qual es pot descobrir la figura i producció del millor prosista de la literatura catalana del segle XX a través de les seves exposicions, i conèixer millor, de la mà de la seva obra, el patrimoni i el paisatge que ens envolta.

Ubicat en una antiga fàbrica surera, el Museu del Suro narra i reivindica el patrimoni vertebrat al voltant del món del suro a Catalunya, com a configurador d’un paisatge, una indústria, unes formes de vida i una identitat comunes

L’antiga fàbrica surera Can Mario és avui el Museu d’Escultura Contemporània de la Fundació Vila Casas a Palafrugell, que acull una col·lecció de més de 200 escultures que daten des de la dècada dels anys seixanta fins a l’actualitat.

can mario

Situat al centre de la població de Palafrugell, el Dipòsit d’Aigua Modernista de Can Mario és únic a Catalunya, una construcció excepcional dins el món surer, singularitat remarcada pel fet de ser Bé Cultural d’Interès Nacional des de l’any 2000.

A Sant Sebastià de la Guarda s’hi pot trobar un jaciment ibèric (segles VI a I aC), la Torre de Guaita del segle XV (BCIN), l’Ermita i l’Hostatgeria del segle XVIII i el Far del segle XIX. Tot, al cim d’una muntanya amb penya-segats sobre el mar i amb una de les millors vistes de la Costa Brava.